Kategoriler
Proje Haberleri

Locamahal Veliefendi fiyat bilgileri

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Loca Mahal Veliefendi projesi, 36 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

1.262 konutun bulunduğu projede, 2+1’den 4+1’e kadar konut tipleri mevcut. Proje, 20 bloktan oluşuyor. Konutların büyüklükleri, 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Konut fiyatlarının 739 bin TL ile 2 milyon 141 bin TL arasında değiştiği projede, yüzde 20 peşinatla 24 ay şirket içi vade sunuluyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler için ise yüzde 20 peşinatla kalan kısım için 120 aya varan anlaşmalı bankalardan kredi talep edebilmek mümkün. Tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu inşa ediliyor.

Sahil yolu ve E5’in tam ortasında yer alan proje; Bakırköy’e, Atatürk Havalimanı’na, Yenikapı İDO iskelesine, Avrasya Tüneli ve Marmaray’la Anadolu Yakası’na çok yakın konumda bulunuyor.

Locamahal Veliefendi projesi, Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi/Zeytinburnu adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 30 49