Kategoriler
Proje Haberleri

Locamahal Veliefendi ödeme planı

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde Locamahal Veliefendi projesi inşa ediliyor. Alıcılarına eşsiz deniz manzarası sunan Locamahal Veliefendi projesi, Kiptaş yapımcı firmasının güvencesi ile hayata geçirilecek.

Toplamda 36 bin metrekarelik arsa alanında yaşama kazandırılacak olan Locamahal Veliefendi projesinde bin 262 adet daire yer alıyor. Projede yer alan konutlar alıcıları için 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerde tasarlandı. Locamahal Veliefendi projesinde yer alan konutların büyüklükleri de 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Locamahal Veliefendi projesinden konut sahibi olmak isteyen alıcılar için birçok ödeme planı mevcut. Projeden %20 peşinat verdikten sonra 24 ay şirket içi vade imkanı sunuluyor. Aynı zamanda banka kredisi kullanmak isteyen alıcılar için de %20 peşinatın ardından kalan konut ücretini 120 aya kadar, anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Eğer konut ücretinin tamamını peşin olarak verecek olursanız %5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Projenin 2020 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon : 444 30 49