Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Locamahal Veliefendi projesinde ev fiyatları neler?

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve teslimlerine bu ay içerisinde başlanması planlanan Locamahal Veliefendi projesinde, yüzde 0,99 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor.

Ödeme alternatiflerinden birinde 12 ile 60 ay arasındaki vadeli satın alımlar için yüzde 0,99 faiz oranlı plan oluşturuluyor. Zeytinburnu’nda yükselen projedeki 61 ay ile 120 ay arasındaki ödeme planındaysa yüzde 1,09 oranındaki aylık faize gidiliyor.

Geniş su bahçeleri ve süs havuzlarının site alanına eşlik ettiği projede; çocuk ve yetişkinler için çok sayıda sosyal donatıya yer veriliyor.

Locamahal Veliefendi projesinde evler

Zeytinburnu’nun Veliefendi semtine konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu evler, net 71.79 metrekare büyüklüğü ile net 93.36 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Avrupa Yakası’na inşa edilen projedeki 2+1 dairelerin fiyatı, 1 milyon 467 bin Türk lirasından başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar arasındaki üç odalı ve bir salonu daireler, net 117.27 metrekare büyüklüğü ile net 131.96 metrekare büyüklüğü arasında, 2 milyon 701 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

14 katlı bloklardan oluşan projedeki dört odaya ve bir salona sahip konutların büyüklüğü, net 154,43 metrekare değerinde. Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi’ne konumlandırılan projedeki dört odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı da 3 milyon 175 bin Türk lirasından başlıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Locamahal Veliefendi projesinde; kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, pilates ve yoga salonu, çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri; içerisinde koşu ve yürüyüşün yapılabileceği, bisiklet sürülebileceği 650 metre uzunluğunda bir parkur bulunuyor.

Çocuklar için temalı oyun parkları; atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak ve oyun tepeleriyle süsleniyor.

Locamahal Veliefendi iletişim

Adres: Sümer Mahallesi, Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi, Veliefendi, 34025 – Zeytinburnu / İstanbul

Telefon: 444 30 49

Proje hakkındaki tüm sorular için aralıksız olarak servis sunan Sanal Asistan hizmeti bulunuyor. Asistana WhatsApp üzerinden “0553 022 63 64” telefon numarasıyla iletişime geçilerek ulaşılıyor.

Exit mobile version