Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Locamahal Veliefendi yüzde 5 peşinat ile satışta

Locamahal Veliefendi konut projesi şimdi kampanya dahilinde yüzde 5 indirim sağlıyor. Şaheser İnşaat tarafından İstanbul, Zeytinburnu’nda inşasına devam edilen proje konut faiz indirim kampanyasına katılım sağladı.

Locamahal Veliefendi proje özellikleri

İstanbul, Zeytinburnu lokasyonu ile öne çıkan konutlar toplamda 20 blok üzerinden hayat buluyor. 1.262 daireden meydana gelen projede alıcıyı birbirinden çeşitli daire seçenekleri beklemektedir. Bu seçenekler 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değişiyor. 14 kat üzerinden tasarıma sahip olan bloklar, her katta 4 daireyi barındırmaktadır.

Daire metrekare boyutları 2+1’de 119 ila 128 metrekare, 3+1’de 154 ila 178 metrekare, 4+1’de ise 195 ila 208 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan sosyal donatılar

Locamahal Veliefendi konutlarında alıcıları kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası beklemektedir. Kameralı güvenlik sisteminin 7/24 aktif olarak çalıştığı site içi ve dışında, alan güvenliği personel tarafından arttırılıyor. Deniz manzarasını doyasıya yaşayan konut sakinleri için site içinde süs havuzu, yürüyüş parkuru gibi belli başlı peyzaj alanları da unutulmadı. Ayrıca kişiler kadar araç güvenliğinin de sağlandığı sitede kapalı otopark pek çok alıcıyı tatmin ediyor.

Bina iç özellikleri arasında yaşam sakinlerinin sorun yaşamaması adına su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunmaktadır. Konutlarda teslimin ankastre beyaz eşyalar ile olması ekstra bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Isı pay ölçer sistemine sahip daireler, merkezi ısıtmadan yarar sağlarken; yeni tüketici isteklerine rahatlıkla cevap veren konut projesi aynı zamanda balkona da sahiptir.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Locamahal Veliefendi konutları E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Yaşam sakinlerinin ulaşım seçenekleri arasında metro, metrobüs, deniz otobüsü ve Marmaray’ın bulunması yine projeyi önemli bir konuma yükseltiyor. Sahile ve E-5 Otoyolu’na 3 dakikalık mesafesiyle dikkat çeken konut projesi, Atatürk Havalimanı’na yalnızca 8 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Bakırköy, Yenikapı İDO iskelesi, Avrasya Tüneli ve Marmaray’la Anadolu Yakası’na dakikalık mesafesi bulunan konutlar, aynı zamanda eğitim ve sağlık kurumlarına da yakınlığıyla biliniyor. İsteğe göre AVM’lere de kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek lokasyonu sayesinde Locamahal Veliefendi daima Zeytinburnu’nda bir adım önde olacak.

Projede indirim fırsatı!

Locamahal Veliefendi konut projesi şimdi Şaheser İnşaat tarafından konut kampanyasına dahil edildi. Yüzde 5 peşinatla ön ödeme kabul edilen projede 180 ay vadeli 0,64 faizle kredi imkânı sizleri bekliyor.

Kampanya dahilinde yüzde 5 indirime giren konut projesinde 2+1 daireler 1.181.000 TL’den, 3+1 daireler 2.375.000 TL’den, 4+1 daireler ise 2.820.000 TL’den başlayan fiyatlarla…

Detaylı bilgi için: +90 444 30 49