Kategoriler
Proje Haberleri

Locca Concept Çeşme satışları devam ediyor

Locca Concept Çeşme projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İzmir Çeşme’de bulunan proje Sedimega A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 8 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 4 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 8 artı 2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 8 artı 2 konut tipine sahip villaların büyüklüğü brüt 860 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 517 metrekare olmaktadır. Konutların içerisinde 8 adet banyo, 7 adet yatak odası, 2 adet salon, 2 adet mutfak ve 1 adet hobi odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı sıcak havuz, açık havuz, sauna, hamam ve uzakdoğu masajı gibi özellikler mevcuttur. Ateş çukuru tasarımında dinlenme alanı yer almaktadır. Ayrıca bahçe içerisinde barbekü bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda hırsız alarmı bulunmaktadır. Konutlardaki zemine parke uygulaması yapılmaktadır. Ankastre mutfak, jakuzi, klima ve geniş teras gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, rampa ve park mevcuttur.

Locca Concept Çeşme konumu hakkında

Konutlar, İzmir’in Çeşme İlçesi 16 Eylül Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar denize sıfır konumdadır. Muhitte market, semt pazarı, spor salonu ve hastane mevcuttur. Toplu taşıma araçlarından dolmuş ve otobüs kullanabilirsiniz.

Locca Concept Çeşme fiyatları ne kadardır?

Locca Concept Çeşme projesinde bulunan, brüt 860 metrekare büyüklüğe sahip 8 artı 2 villaların fiyatı 9.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca krediye uygun satışlar ve takas imkanı bulunmaktadır. Vilaların teslim tarihi Nisan 2022 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 259 83 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…