Kategoriler
Proje Haberleri

Loft Valley sosyal donatıları

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı mevkiinde, FAB Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Loft Valley konut projesi, toplam 3 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 106 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 40 metrekare ila 170 metrekare arasında değişiyor.

Loft Valley konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 513 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 1+1 ve 3+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı. Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 85’i satıldı.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat ile kalan kısmı vade farksız 24 ay şirket içinde taksitlendirebilmek mümkün.

Loft Valley konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde balkon da yer alıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükseliyor. Proje; çeşitli hastanelere 10 dakika, Marmara Park AVM’ye 12 dakika, Medicana Hastanesi’ne 11 dakika, Migros AVM’ye 9 dakika, Madilife Hastanesi’ne 9 dakika, Yakuplu sahiline 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 25 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Loft Valley konut projesi, Kavaklı Mah. Göktürkler Cad. No: 6 C/1 Beylikdüzü/ İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 424 68 07 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.