Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Lokum Manzara’da yüzde 20 indirim

DKY ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi başlatılan konutta indirim kampanyasına dahil oldu.

KONUTDER, GYODER ve INDER ortaklığında “Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak” sloganı ile başlatılan konutta indirim kampanyasına Lokum Manzara projesi de destek verdi.

15 Mayıs 2018 tarihinde başlatılan ve 15 Haziran 2018 tarihinde sona erecek olan kampanya kapsamında peşin alımlarda indirim fırsatları sunulurken kamu bankalarının faiz indirmesiyle de uygun vade ve faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunulmuş oldu.

Bu kampanya kapsamında Lokum Manzara projesinde peşin daire satın alımlarında yüzde 20 indirim uygulanırken, vadeli satın alımlarda ise yüzde 5 peşinat ve 120 ay, 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kalan peşinat tutarı ise DKY bünyesinde vadelendiriliyor.

Lokum Manzara projesinde peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı ile daire fiyatları ise 426 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş oluyor.

Lokum Evler projesinin 4. etabı olan Lokum Manzara projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede 126 ile 154 metrekare arasında değişen 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Tel: 0216 420 05 56