Kategoriler
Proje Haberleri

Long Beach Suites Residences Kıbrıs’ta yükseliyor

Long Beach Suites Residences konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Merkez’de yükselen proje Kıbrıs Global firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, İskele Merkez üzerindeki 25 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 1+0 stüdyo, 1+1 ve 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Long Beach Suites Residences kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Proje 3 konut bloğundan meydana gelip pek çok sosyal olanaklara sahiptir. Proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık otopark, dinlenme alanları gibi donanımlar da mevcuttur.

Projenin 1.etabı Eylül 2023 tarihinde teslim edilecekken, 2.etabı Eylül 2024 tarihinde teslim edilecektir. Kıbrıs konut projesi kapsamında deniz manzaralı daireler yer almaktadır. Daireler arasında stüdyo tip seçenekleri de bulunmaktadır.

Long Beach Suites Residences konumu ve fiyatları hakkında

Kıbrıs konut projesi, İskele bölgesinde, Long Beach Sahili’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Mağusa Merkeze 10 dk, Salamis tarihi bölgesine 5 dakika, Havaalanına 30 dk mesafesindedir.

Daire fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

1+0 stüdyo daireler 39 bin sterlin,

1+1 daireler 57 sterlin,

2+1 daireler ise 75 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları senetsiz, kefilsiz, kredisiz 60 aya kadar taksit imkanlarıyla yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 417 00 57 ve 0545 302 56 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…