Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Cadde Büyükçekmece satışları başladı

Lotus Cadde Büyükçekmece projesi, geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Proje İstanbul Büyükçekmece’de bulunmaktadır. Mimaroba’nın en yenisi olan bu proje, Lotuz Yapı Proje hayata geçirilmektedir. Mimaroba’nın tam merkezinde olan proje, 2 blok ve 61 daireden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler sizler için satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında genel bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje farklı yapı ve kalitesiyle dikkat çekmektedir. 2 blok 61 daireden oluşan projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairenin büyüklüğü ise 155 metrekaredir. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra oyun parkı, spor alanı ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Engelliye uygun giriş/rampa bulunmaktadır. İç yapısında ise; ADSL, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Hilton banyo olup 2 adet banyosu bulunmaktadır. Ayrıca duşakabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Üstelik giyinme odası ve çamaşır odası bulunmaktadır.

Lotus Cadde Büyükçekmece konumu hakkında

Lotus Cadde Büyükçekmece projesi deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Söz konusu proje İstanbul’un Büyükçeşme İlçesi’nde Mimaroba’nın tam merkezinde bulunmaktadır. Civarda alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Lotus Cadde Büyükçekmece fiyatları ne kadardır?

Projedeki konutların satışı büyüklükleri ve daire tipine göre değişmektedir.

Büyüklüğü brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Projede bulunan büyüklüğü brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 855 61 26 ya da 0 (535) 962 55 69 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version