Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Sinanoba satılık 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire fiyatları ne kadar?

Lotus Sinanoba satılık daire fiyatları, konum itibariyle İstanbul ortalamasının üzerinde değildir. Büyükçekmece’nin hızla büyüyen Sinanoba bölgesindeki konutlar 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 türündedir. Ayrıca firmanın satışa sunduğu dairelerin büyüklükleri ise şunlardır:
• 2 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 105 metrekare – Net 100 metrekare
• 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: Brüt 145 metrekare – Net 135 metrekare
Bu dairelerin hepsinde ebeveyn banyosu, giyinme odası ve çamaşır odası mevcuttur. Balkonlar ise son derece kullanışlıdır. Dairelerin iç mekan özellikleri arasında ankastre mutfak seti, görüntülü diyafon sistemi ve internet donanımı da mevcut olmaktadır. Ayrıca yalıtımlı pencereler dolayısıyla konutlar 4 mevsim konforludur. Dış cephenin üst düzey yalıtıma sahip olması ise başka bir avantajdır. Daire fiyatları ise 2 + 1 odalı daireler için 750 bin TL olurken 3 + 1 odalı daireler 1 milyon TL’dir. Ayrıca bu konutları satın almak için konut kredisi kullanıma açıktır. Dairelerin teslimi ise 2022 yılından itibaren başlayacaktır. Bununla birlikte, ön satışa çıkan daireler yoğun talep almaktadır.

Proje nasıl bir konuma sahiptir?

Bu konut projesi toplamda 3 blok ve 70 dairenin meydana getirdiği bir projedir. Site alanı İstanbul – Beylikdüzü’nün Sinanoba bölgesinde yer alan İbrahimzade Caddesi üzerindedir. Sinanoba satılık daireler açısından seçeneklerin fazla bulunduğu bir yer olsa da bu konutlar kadar kaliteli olanı azdır. Bu konumlar ilçenin en merkezi konumlarından birisinde yükselmektedir. 7’den 77’ye Barış Parkı ve Münevver – Kemal Özver Mesleki Teknik Anadolu Lisesi site alanına çok yakındır. Beylikdüzü’nün kıyı bölgesine yakın olan konutlar, çok sayıda durağın ve marketin bulunduğu bir konuma sahiptir.

Lotus Sinanoba Konutları hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Lotus Sinanoba Beylikdüzü ilçesinin en çok dikkat çeken prohrleri arasındadır. Dolayısıyla söz konusu daire satışları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin sayısı fazladır. Ayrıca projenin tüm daire seçenekleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için 0535 962 5569 numarası aranabilir.