Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Vadi Beylikdüzü satışları devam ediyor

Lotus Vadi Beylikdüzü projesi lüks ve kaliteli yapısıyla sizleri bekliyor. Söz konusu proje Lotus Yapı Proje tarafından hayata geçirilmiştir. İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutlar satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin içi ve dış yapısı hakkında

Lotus Vadi Beylikdüzü projesinde huzurlu butik site ortamı, lüks ve kaliteli standartlarıyla dikkat çekmektedir. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairenin büyüklüğü ise brüt 145 metrekaredir. Dış özelliklerinde; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Ayrıca oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Engelliye uygun giriş/rampa bulunmaktadır. İç özellikleri ise; ADSL, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup duşa kabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca giyinme odası ve vestiyer bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin ve parke zemin uygulanmaktadır.

Lotus Vadi Beylikdüzü konumu hakkında

Söz konusu proje İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunmaktadır. Doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakındadır. Ulaşım olarak; caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Lotus Vadi Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Lotus Vadi Beylikdüzü projesindeki konutların fiyatları büyüklüğü ve konut tipine göre değişmektedir.

Projede bulunan büyüklüğü brüt 120 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 980.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Büyüklüğü brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 855 61 26 ya da 0 (535) 962 55 69  telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version