Kategoriler
Proje Haberleri

Loving Village Çeşme daireleri iskanlı olarak sahiplerini bekliyor

Loving Village Çeşme adlı villa projesinin lüks daireleri satışa çıktı! Toplamda 49 tane olan bu villaların hepsi müstakildir. Türkiye’nin en lüks konut projeleri arasındaki bu proje, brüt 300 – net 140 metrekare ölçüsündeki villalardan meydana gelir. Tüm villalar toplamda 3 banyoya sahip olmaktadır.  Ayrıca site alanına ait olan bir plaj bölümü mevcuttur. Deniz manzarasına sahip olan bu konutlardan, Ege Denizi üzerindeki pek çok adayı görebilmek mümkündür. İzmir’de, bu kadar güzel bir manzaraya sahip olan villaların sayısı ise pek çok değildir. Dolayısıyla villalar özel bir yere sahip olmaktadır. Site alanının pek çok zeytin ağacı ile çam ağacı tarafından çevrilmiş olması da önemlidir. Dolayısıyla bu villalar doğallığın ve konforun tadını çıkarmaya çok uygundur. Sahile yakın konum dışında, sitenin açık yüzme havuzu a önemli bir detay olmaktadır. Bununla birlikte konutların güvenliği için 7 / 24 görev yapan personeller mevcuttur.

Villaların konumu neresi olmaktadır?

Yazlık villa olarak tasarlanan bu konutlar, İzmir’in en çok ziyaretçi akınına uğrayan bölgelerinden birindedir. Çeşme ilçesinin Ildır Mahallesi üzerindeki proje alanı, sahil bölgesinde yalnızca 200 – 300 metre uzaklıktadır. Ayrıca proje alanı şehrin gürültülü yerlerinden tamamen izoledir. Oldukça güvenli ve huzurlu bir konuma sahip olan villalar, bu özellikleri dolayısıyla İzmir’in en lüks daire seçenekleri arasında yer alır. Ulaşım imkanlarının gelişmiş olmasından dolayı şehir merkezine ya da farklı bölgelere ulaşım kısa sürebilmektedir.

Loving Village Çeşme satılık villa fiyatları ne kadardır?

Çeşme satılık yazlık konutları açısından bol seçenekli bir yerdir. Loving Village Çeşme projesinin satılık villaları ise bunlar arasındadır. Şu anda satışa çıkmış bulunan villalar yaklaşık olarak 1 milyon 950 bin TL değerindedir. Ayrıca tüm konutlar krediye uyumludur. İskanı alınmış olan bu lüks villalar hakkında detaylı bilgi için 0 533 382 57 23 numarasına ulaşmak mümkündür.

Ayrıca daha başka konut projelerini incelemek isterseniz, BURAYA tıklayarak proje haberlerine ulaşabilirsiniz.