Kategoriler
Proje Haberleri

Lucca Gündoğan satışları başladı

Lucca Gündoğan projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Muğla Bodrum’da bulunan proje ALR Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Villalar, Bodrum’un mimari dokusuna uygun malzemelerle, özenle tasarlanarak inşa edilmiştir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Bu villaların net büyüklüğü ise 170 metrekare olmaktadır. Her villanın kendisine ait özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendisine ait müstakil açık yüzme havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Modern çizgilerle tasarlanmış bu villalarda salon & mutfak konsepti yer almaktadır. Bunun yanı sıra 4 adet oda,3 adet banyo ve teras bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca mutfakta üçlü ankastre mutfak seti mevcuttur. Villalara ısı pompası yerden ısıtma ve VRF soğutma sistemleriyle donatılarak konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Lucca Gündoğan konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu villalar hem doğa hem de deniz manzaralı konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, park, semt pazarı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Lucca Gündoğan fiyatları ne kadardır?

Lucca Gündoğan projesi avantajlı fiyatlarıyla sizlere Bodrum’da yeni bir yaşam için fırsat sunmaktadır. Projede bulunan, brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatları 12 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca proje, Eylül 2021’de başlayacak olup belirtilen fiyat başlangıç fiyatıdır. Fiyatlar kademeli olarak güncellenmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 359 53 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…