Kategoriler
Proje Haberleri

Lucca Yalıkavak Bodrum projesinde indirim fırsatı

Yalıkavak villa projesi Alr Gayrimenkul İnşaat ve Ata Yıldız Grup firmaları ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir.  Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Lucca Yalıkavak Bodrum projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Teslimlerin yaklaştığı projede indirim fırsatları da bulunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

6 bin 300 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 10 adet villadan meydana geliyor. Projede yer alan villaların tamamı açık yüzme havuzlu olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan villaların tamamı 5+1 tipinde dubleks konutlardan meydana gelmektedir. Projedeki villa içerisinde salon, mutfak, 2 adet master yatak odası, 2 adet çocuk odası mevcuttur. Ayrıca 1 adet alt kat oturma odası, hizmetli odası ve çamaşır odası yer almaktadır.

Her villaya özel yüzme havuzu

Projedeki dubleks villaların büyüklükleri ise brüt 315 metrekare olarak tasarlanmıştır. Villaların alt katı brüt 146.30 metrekare, net ise 124.60 metrekare olarak tasarlanmıştır. Villaların üst katı ise brüt 168.13 metrekare, net 144.20 metrekare olarak büyüklüğünde tasarlandı.

315 metrekare büyüklüğe sahip villalar ısı pompası yerden ısıtma ve VRF soğutma sistemleri ile hayata geçirilmektedir. Villaların her birinde ayrı ayrı 32 metrekare yüzölçümüne sahip yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde bahçe ve otoparkı alanı da yer almaktadır. Villa içerisinde oda ve ıslak hacimlerin dışında ayrıca hizmetli odası ve çamaşır odası da yer almaktadır.

Lucca Yalıkavak Bodrum fiyatları ne kadar?

Lucca Yalıkavak Bodrum projesinde yer alan brüt 315 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip villaların fiyatları 7 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Projede fiyatlara ek olarak ayrıca yüzde 15 indirim imkanı da bulunmaktadır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2021 yılı Eylül ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca villa projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0532 359 53 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje künyesi

Proje adresi: Yalıkavak Mahallesi, Bodrum / Muğla
Konut tipi: villa
Arsa alanı: 6.300 metrekare
Konut tipi: 5+1 dubleks
Konut büyüklüğü: 315 metrekare
Teslim tarihi: Haziran 2021
Tel: 0532 359 53 48

Diğer proje haberleri için tıklayınız…