Kategoriler
Proje Haberleri

Lüleburgaz Şelale Evleri satışları başladı

Lüleburgaz Şelale Evleri projesi lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kırklareli Lüleburgaz’da bulunan proje Solmazlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede toplam 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede toplam 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, sauna, hamam, oyun parkı, spor salonu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş bahçe içerisinde oturma alanları ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, su deposu, kablo TV ve uydu gibi birçok özellik mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca mutfak, banyo, oda kapısı, priz ve tuvalet bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. 

Lüleburgaz Şelale Evleri konumu hakkında

Proje, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayola yakın olup dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Lüleburgaz Şelale Evleri fiyatları ne kadardır?

Lüleburgaz Şelale Evleri projesinde bulunan, brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 760.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 444 61 97 veya 0 (532) 509 27 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version