Kategoriler
Proje Haberleri

Luna Evleri Eskişehir satışları devam ediyor

Luna Evleri Eskişehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Eskişehir Odunpazarı’nda bulunan proje Sarıpekmez İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan binalar 5 katlıdır. Projedeki konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan binalar 5 katlıdır. Projedeki konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 107 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 148 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site 7/24 kamera sistemi ve güvenlik ile korunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra kreş ve oyun parkı gibi alanlar bulunmaktadır. Dairelerde yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Akıllı ev sistemi olan konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan mutfak, gömme dolap, ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve merdiven bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Luna Evleri Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Emek Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu gibi ihtiyaçlarınıza uygun birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Luna Evleri Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Luna Evleri Eskişehir projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 107 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.050.000 TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişmektedir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 250 33 33/0 (222) 250 82 82 veya 0 (533) 523 62 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version