Kategoriler
Proje Haberleri

Lunaria Park konutları Kadıköy’de satışa çıktı!

Lunaria Park projesi Omega Konsept tarafından hayata geçirilmiştir. Proje kapsamındaki daire seçenekleri ise 1 + 1 zemin kat daireleri, 2 + 1 ara kat daireleri ve 4 + 1 teraslı dubleks çatı katı daireleri olmaktadır. Bu daireler, yük asansörüne ve normal asansöre sahip olan bir blokta yer alır. Tam olarak 1.797 m2 büyüklüğündeki proje alanının yaklaşık 1.000 m2’lik bölümünü peyzaj alanları oluşturmaktadır. Ayrıca 2 kata sahip kapalı otopark ise konut sakinlerinin araçları için özel olarak tasarlanmıştır.

Kadıköy Feneryolu satılık daireler arasındaki en lüks konutlardan olan dairelerin jeneratör altyapısı mevcuttur. Dolayısıyla konut sahipleri, elektrik kesintisi ortaya çıktığında da enerji kullanımına devam edebilir. Ayrıca konutlar bir site alanı içerisinde değildir. Fakat 7 / 24 kayıt alan kameralar ve güvenlik personeli gibi imkanlara söz konusu olmaktadır. Omega Konsept şirketinin bu konutlarında bulunan yalıtım özellikleri de çok gelişmiştir.

Lunaria Park konutları nerededir?

Bu projenin hayata geçtiği arsa, Kadıköy – Feneryolu Mahallesi’nin Gazi Muhtarpaşa Caddesi üzerinde bulunur. Özel Harika Park Anaokulu, Mustafa Aykın İlkokulu ve Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi  5 dakikalık bir yürüme mesafesinde yer almaktadır. Florence Nightingale Hastanesi ile Göztepe Eğitim – Araştırma Hastanesi de proje alanına yakındır. Çok sayıda market şubesi, park, cami ve durak ise konutların yanı başında buluur. Dolayısıyla Omega Konsept’in bu projesinde konum özellikleri önemli bir yere sahiptir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Lunaria Park satılık daire seçenekleri arasından 2 + 1 odalı konutların fiyatı yaklaşık 1.470.000 TL’dir. Bu fiyatlar Feneryolu Mahallesi satılık daire fiyatları ile yakın düzeydedir. Diğer dairelerin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. İrtibat numarası 0 532 012 59 14 olmaktadır.

En son proje haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version