Kategoriler
Proje Haberleri

Luvi Narlıdere Projesinde Yaşam Başladı

İzmir İli, Narlıdere İlçesi, Huzur Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Luvi Grup firması tarafından inşa edilmiştir. Luvi Narlıdere konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Narlıdere konut projesi Huzur Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut bloğu 11 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca konut projesinde toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, doğanın güzelliğiyle modern mimarinin uyumunu yakalayan bir yaşam tarzı sunmaktadır. Proje sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde spor salonu, sauna, bahçe alanı yer almaktadır. Aynı zamanda otopark da bulunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri ankastre set, otomatik panjur sistemi, yerden ısıtma, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi donatılara sahiptir. Ayrıca daireler akıllı ev sistemine sahiptir.

Luvi Narlıdere konut projesi Temmuz 2021 tarihinde teslim edişmiş olup oturum başlamıştır. iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler, brüt 152 metrekare büyüklüğündeki alana sahiptir. 4+1 tip daireler ise brüt 196 metrekare alana sahiptir.

Luvi Narlıdere Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

152 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 250 bin TL’den,

4+1 ve brüt 196 metrekare alana sahip daireler 2 milyon 750 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

İzmir konut projesi şehrin yükselen lokasyonunda, Narlıdere’de konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje, market, hastane, şehir merkezi, eğlence merkezi gibi noktalara yakın mesafededir. Otobüs, metro gibi toplu taşıma noktalarına da yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 891 22 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…