Kategoriler
Proje Haberleri

Luvi Urla villaları satışa sunuldu!

Luvi Urla projesini 38 villa meydana getirmektedir. 2022 yılının Haziran ayında teslimleri başlayacak olan bu villaların çeşitli fiyat aralıkları mevcuttur. Saygın ve güvenilir bir marka olarak çalışmalarını sürdürme vizyonunu taşıyan Luvi Grup firması, yeni projesi kapsamında şu türdeki konutları inşa etmektedir:

  • 3 + 1

Brüt 141 – Net 112 metrekare

Brüt 148 – Net 116 metrekare

  • 4 + 1

Brüt 156 – Net 132 metrekare

Brüt 170 – Net 137 metrekare

Ayrıca projenin en büyük daireleri şu ölçülere sahiptir:

Brüt 190 – Net 152 metrekare

Büyüklük ölçüleri bu şekilde olan lüks villalar akıllı ev sistemi entegrasyonuna sahiptir. Ayrıca tüm villa daireleri 3 banyoludur. Her bir villa dairesinin müstakil havuza sahip olması villaların konforunu yükseltmektedir. Ankastre beyaz eşya ürünlerinin bulunduğu villalar krediye uygun olmamaktadır. Ayrıca alım için takas yöntemi de mümkün değildir.

Proje arazisi nerede bulunur?

Luvi Grup tarafından hayata geçirilen bu projenin konumu İzmir – Urla’nın Atatürk Mahallesi üzerindedir. İzmir – Çeşme Caddesi ile bitişik mesafedeki 2222. Sokak ise villaların yükseldiği sokaktır. Ayrıca Çikolatam Anaokulu, Yılay Hakan Çeken Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Pilot Üsteğmen İsmail Hakkı Demir Parkı site alanının yürüme mesafesindedir. Site alanı ile İzmir şehir merkezi arasında yaklaşık 40 kilometre vardır. Ünlü tatil beldesi Alaçatı ise 32 kilometre uzaklıktadır. Dolayısıyla Luvi Urla projesinin özellikleri kadar konumu da iyidir.

Luvi Urla satılık villa fiyatları ne kadardır?

Luvi Urla satılık villa seçenekleri oldukça lüks özelliklere sahiptir. Dolayısıyla satışa çıkmış olan villaların sahip olduğu fiyatlar 3.250.000 – 5.000.000 TL civarındadır. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için 0534 891 22 35 numarasına ulaşmak mümkündür.

En yeni konut projelerini merak ediyorsanız BURAYA tıklayınız…