Kategoriler
Proje Haberleri

Lüx Life Hamitler satışları devam ediyor

Lüx Life Hamitler projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Osmangazi’de bulunan proje Güllüoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Güllüoğlu İnşaat, Hamitler bölgesinde yapmış oldukları 150’yi geçen konut sayılarına bir yenisini daha eklemişlerdir. Bu proje toplam 14 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 normal konutlar ve 3 artı 1 dubleks konutları barındırmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu lüks projede toplam 14 adet konut bulunmaktadır. Ayrıca proje 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 140 metrekare olmaktadır. Her daire için ayrı otopark mevcuttur. Ayrıca kamelya ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. 7/24 kamera
sistemi ve şifreli bina girişleri mevcuttur. Bunun yanı sıra kumandalı site girişi bulunmaktadır. Sitede, her daire sahibinin kullanabileceği depo/kiler mevcuttur.

Lüx Life Hamitler konumu ve fiyatları hakkında

Lüx Life Hamitler projesi, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projedeki konut fiyatları konut tipine ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 505.000 TL ile 525.000 TL arasında değişmektedir. Büyüklüğü brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 635.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca sahip olduğunuz araçlarınız değerinde peşinat olarak kabul edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 461 66 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…