Kategoriler
Proje Haberleri

Luxera Bahçelievler fiyat listesi

İsminden de anlaşılacağı gibi Luxera Bahçelievler projesi Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Bahçelievler’de inşa ediliyor. Bahsi geçen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje on katlı olacak şekide planlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra cadde mağazalarına da yer veriyor. Böylelikle projede yer alan konutlar bölgedeki ticari konut ihtiyacını da karşılayacak nitelikte inşa ediliyor. Luxera Bahçelievler projesi bünyesinde 96 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Luxera Bahçelievler projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan konutlar 72 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiklik gösteren konut büyüklüklerine sahip olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları 615 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Luxera Bahçelievler projesinde konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 615 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu konutlardan 2+1 olanlar ise 936 bin TL’den başlayan ücretler ile satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 165 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 503 02 00