Kategoriler
Proje Haberleri

Luxera Bahçelievler fiyat

İstanbul şehrine bağlı bulunan Bahçelievler ilçesinde Luxera Bahçelievler projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar on katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde 96 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Luxera Bahçelievler projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de beş farklı plandan oluşuyor. Konutlar 72 metrekare ile 189 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Luxera Bahçelievler projesindeki 1+1 konutlar 615 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 936 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar 1 milyon 165 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 250 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Yenibosna Merkez Mahallesi’nde inşa edildi. Luxera Bahçelievler projesi 29 Ekim Caddesi’nde yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.