Kategoriler
Proje Haberleri

Luxera Güneşli fiyat bilgileri

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Luxera Güneşli konut projesi, toplam 1000 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede toplam 96 adet daire ve 4 adet de ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 72 metrekare ila 115 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Luxera Güneşli konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 399 bin TL ila 470 bin TL arasında değişiyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 660 bin TL ila 750 bin TL arasında bulunuyor.

Konut projesinde 84 ay, 60 ay, 50 ay ve 30 aylık vade farksız senetli taksit yapabilmek mümkün. Ayrıca projede 0.49 faiz oranlı 60 ay, 0.49 ve 0.69 faiz oranlı 120 aylık banka kredisi de kullanılabiliyor.

Luxera Güneşli konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, dinlenme alanları ve kameralı güvenlik gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yer alıyor. Proje, Mimar Sinan metro durağının hemen yanında yükseliyor.

Proje E-5 karayoluna 2 kilometre, TEM otoyoluna 6 kilometre ve otoyolların bağlantı noktasına ise 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje, metrobüse de sadece 2 kilometre mesafede.

Luxera Güneşli konut projesi, Bağlar Mah. Mimar Sinan Cad. Güneşli-Bağcılar/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0212 601 01 18 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.