Kategoriler
Proje Haberleri

Mabeyn Marmara ödeme seçenekleri

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü ilçesinde, Canan İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Mabeyn Marmara konut projesi, toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplamda 224 adet dairenin bulunduğu konut projesinde, 6 konut ve 1 ofis bloğu mevcut durumda. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 daireler mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 3+1 tipteki ve 4+1 tipteki dairelerde hamam özelliği de var. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ila 200 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Mabeyn Marmara konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki en düşük dairenin fiyatı 625 bin TL olarak açıklandı. Konut projesinde yüzde 30 peşinat vererek 24 ay firma bünyesinde vade farksız taksit yapabilme olanağı mevcut.

Mabeyn Marmara konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok fazla sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon var. Yeşil alanlarıyla ilgi gören konut projesinin toplam 15 bin metrekare yeşil alana ayrılmış durumda.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Beylikdüzü’nde inşa edilen konut projesi, oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Toplu ulaşım olanaklarına yakın bir yerde inşa edilen konut projesinden merkezi yerlere kolaylıkla ulaşabilmek mümkün durumda.

Mabeyn Marmara konut projesi, Marmara Mah. Hürriyet Bulv. Beylikdüzü/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 09 12 numaralı telefonu arayıp ulaşılabiliyor.