Kategoriler
Proje Haberleri

Macaristan’a yeni proje: Duna Pearl

Polat Holding’in yurt dışındaki ilk projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Duna Pearl projesi, Macaristan’da 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Bugün burada gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projemiz Duna Pearl’ü duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde hayata geçirdiğimiz projelerden elde ettiğimiz bilgi ve derin tecrübeyi yurt dışındaki projelerimizde kullanıyoruz. Bildiğiniz üzere Polat markası olarak ülkemizde de birçok önemli projeyi bir arada yürütüyoruz. Bu anlamda Türkiye’deki yatırımlarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Polat Holding olarak Macaristan’ı Avrupa’da bir üs olarak ele alıyoruz. Bu sebeple gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projemiz olan Duna Pearl’ü burada hayata geçiriyoruz. Gerek gayrimenkul sektöründe gerekse diğer sektörlerde kazandıklarımızı ülkemizin kalkınması adına kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Adnan Polat, Duna Pearl’ü Budapeşte’nin en işlek bölgelerinden 13. bölge’nin en değerli lokasyonlarından Little Manhattan olarak da anılan Ujlipatvaros’ta hayata geçirdiklerini söyledi. Polat “Projemiz Margaret Adası’nın tam karşısında; şehir merkezi, metro ve önemli iş merkezlerinin bulunduğu Váci út’a ise yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Margaret Adası’nın karşısında, bölgenin en büyük parkı Szent Istvan’a komşu konumunda yer alan proje, özel tasarlanan konut ve yeşil çatı bahçeleriyle Tuna Nehri’nin kıyısında hayat bulacak” diye konuştu.

Konut, otel ve mağazalardan oluşan karma bir proje olarak hayata geçirilen projede, 200 daire ve 100 odalı iş oteli yer alıyor. Projede 1+1 daireler 47-72 metrekare; 2+1 daireler 80-85 metrekare; 3+1 daireler ise 99-109 metrekare aralığında olacak. Projede metrekare fiyatları lansmana özel sınırlı sayıda daire için 4 bin 500 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yatırımcılara yıl sonuna kadar yüzde 17’ye varan lansman indirimi avantajı sağlanıyor. Projemizi 2022 Nisan ayında tamamlanması öngörülüyor.