Kategoriler
Proje Haberleri

Mahal 1987 Erzurum satışları başladı

Konut projesi Mahal Erzurum firması tarafından Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde hayata geçirilmektedir. Mahal 1987 Erzurum projesinde dairelerin satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Mahal 1987 Erzurum fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Mahal 1987 Erzurum projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloğunda iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip konutlar brüt 167 metrekare alana, 4+1 tip konutlar ise brüt 186 metrekare alana sahiptir. Site içerisinde kapalı garaj, otopark, kapıcı, oyun parkı ve su deposu gibi olanaklar yer almaktadır. 4 bin 731 metrekarelik arazi üzerine kurulu olan projenin toplam %75’i peyzaj alanına ve ortak kullanıma ayrılmıştır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca konut projesinde yer alan daireler de gömme dolap, ankastre set, alaturka tuvalet gibi donanımlar da mevcuttur.

Mahal 1987 Erzurum fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları lansmana özel fırsatlarla sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan satılık daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

167 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 daireler 600 bin TL,

Brüt 186 metrekare alana sahip olan 4+1 tip daireler ise 800 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır. Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Mahal 1987 Erzurum projesi Erzurum Palandöken mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda hastane, okul, park, market, otobüs durağı gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 398 25 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…