Kategoriler
Proje Haberleri

Mahal Pelitli Trabzon satışları başladı

Mahal Pelitli Trabzon lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yaşar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Konutlarda 2 adet geniş ve ferah balkon bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca Eca marka petekler kullanılmaktadır. Renkli PVC doğrama yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Tüm odalarda kaliteli laminat parke uygulanmaktadır. Ayrıca ıslak zeminlerde ise lüks ve kaliteli seramik uygulanmaktadır.

Mahal Pelitli Trabzon konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa ile iç içe ve denize manzaralıdır. Sahile 1,5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Projenin konumu şehir merkezine yakın olup kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

Mahal Pelitli Trabzon projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Konut projesinde yer alan brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 535 bin TL’den başlamaktadır. Trabzon konut projesindeki dairelerin fiyatları 650 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (462) 771 73 43 veya 0 (532) 747 64 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version