Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mahall Bomonti İzmir nerede yükseliyor?

Türkerler Holding’in imzasının bulunduğu Mahall Bomonti İzmir projesi, Konak’taki 44 bin 966 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 12 blok içerisinde toplam 466 adet daire bulunuyor. Dairelerin yanı sıra projede, 590 adet ofis ve 90 adet de ticari ünite yer alıyor. 

Proje alanında tarihi binalar bulunuyor. Arsa alanında; 1912 yılından 1918 yılına kadar bira fabrikası, 1936 yılından 1944 yılına kadar şarap fabrikası, 1944 yılından 2004 yılına kadar rakı fabrikası yer aldığı belirtilirken arazi alanında bulunan 9 adet tarihi fabrika binası, projede; kültür, sanat ve alışveriş alanları olarak açılacağı belirtiliyor. Planlanana göre proje, 2021 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacak.

Mahall Bomonti İzmir‘de sosyal donatılar

Halkapınar Mahallesi’nde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi, çok sayıda sosyal donatıyı içeriyor. Projede tiyatro ve opera gibi etkinliklere yer veriliyor. Proje alanına; Tiyatro ve Performans Merkezi, sinema salonu, alışveriş ve sosyal alanlar, Sanat Evi, Seyir Terası, Gösteri Alanı, açık hava sineması, SPA, spor salonu, çocuk aktivite alanları kurulacak. 

Projedeki sosyal alan, toplamda bin 500 metrekare genişliğinde yer alacakken spor tesisi bin metrekare genişliğindeki bir alanı kapsayacak. 

Projeye müze de kurulacak. Ayrıca, Sanat Evi’nde resim ve heykel workshopları düzenlenecek. Ayrıca, Sanat Evi, sergi ve müzayede etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Spor tesislerinde tenis kulübü, tenis kortları, koşu parkuru, bisiklet yolu, kaykay ve paten pisti gibi donatılar bulunacak.

Proje nerede bulunuyor?

Mahall Bomonti İzmir projesi, metro, İZBAN, tramvay hatlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. İZBAN istasyonu aktarma bölgesinin kesişiminde yükselen proje Halkapınar Metro ve Üçkuyular, Aliağa, Torbalı, Efes metro istasyonlarına kolay erişim imkânı sunuyor. Projedeki konut fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Halkapınar Mahallesi, Şehitler Caddesi, 1558. Sokak No: 2, 35170 Konak / İzmir posta adresinde inşaatına devam edilen Mahall Bomonti İzmir projesinin satış danışmanına 444 18 19 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.