Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Mahall Bomonti İzmir projesindeki ofislerde kampanya

Türkerler İnşaat tarafından yükleniciliğin yapılmakta olduğu Mahall Bomonti İzmir projesindeki ofis ve konut alımında 60 ay faizsiz ödeme planı oluşturuluyor. Halkapınar Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki ofislerin satın alımında yüzde 18 oranında KDV indirimine gidiliyor.

Deniz manzarasına sahip ve tarihi yapılar içerisinde inşa edilmekte olan projedeki ofislere özel KDV indirimi 20 adet ofisle sınırlandırılmış durumda. Söz konusu kampanya kapsamındaki ofis alımlarında, erken teslim fırsatı da sunuluyor.

Site içerisinde yer almakta olan dokuz adet tarihi fabrika binası; kültür, sanat ve alışveriş alanları olarak faaliyet gösterecek.

Mahall Bomonti İzmir projesinde ofisler

İzmir ilinin Konak ilçesinde yerini almış olan projede, geniş yelpazeye sahip daire ve ofis seçenekleri sunuluyor. Şehitler Caddesi’ne konumlandırılan projedeki ofisler, balkon ve teraslı alternatifleriyle potansiyel alıcılara sergileniyor.

Site alanındaki sosyal alanlar, mağazalar, restoran ve kafeteryalar öğle tatili veya iş çıkışı için motivasyon kaynağı olurken projede, 579 adet satılık ofis bulunuyor. Projedeki ofisler, Kule Ofis ve Teraslı Baza Ofis olmak üzre iki farklı konseptte inşa ediliyor.

Projedeki ofis seçenekleri

Mahall Bomonti İzmir projesindeki Kule Ofis konseptinde iki farklı taşınmaz tipi bulunuyor. Tipin birinde iki adet, diğerindeyse bir adet balkona yer veriliyor. Ferah alanıyla konforlu çalışma ortamı sunan Kule Ofisler, geniş balkona sahip durumda. Söz konusu projedeki Teraslı Baza Ofis seçeneği tek tipte bulunuyor.

Teraslı Baza Ofis, geniş terasının yanı sıra çalışma alanlarının uzağında, koltuk ve masanın yerleştirildiği alanda sohbet edilip toplantıların yapılabileceği ferah bir alan sunuyor. Burada hem misafirler daha rahat ağırlanabiliyor hem de daha konforlu bekleme alanı oluşturulabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir projesi nerede?

Mahall Bomonti projesinde sosyal olanaklar ve ulaşım imkânları

Mahall Bomonti projesinde faizsiz ödeme seçeneği ve daire fiyatları

Adres: Halkapınar Mah. Şehitler Cad. 1558. Sokak No:2, 35170 – Konak / İzmir

Telefon: 444 18 99

 

 

Exit mobile version