Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mahall Bomonti İzmir’de ödeme kampanyası

Rezidans, ofis, dükkânların yer aldığı Mahall Bomonti İzmir projesi, Konak ilçesinde inşa ediliyor. Türkerler Holding’in imzasının bulunduğu projede 12 blok içerisinde toplam 466 adet daire yer alıyor. Projede, ayrıca, 590 adet ofis, 90 adet ticari ünite kuruluyor.

Projenin 19 blokundan 9’u nostaljik hatlara sahip olacak. Proje 44 bin 966 metrekare genişliğindeki arsa alanına inşa edilirken konutların 2021 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Türkerler Holding’in başlattığı kampanyada yüzde 0,59 oranlı 120 ay vadeyle ödeme seçeneği sunuluyor. Taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor.

Gayrimenkul sektörüne hareketlilik kazandırmak için bu kampanyaya imza atıldığı belirtilirken kampanyanın sahibi Türkerler Holding Genel Koordinatörü Profesör Doktor Atilla Sezgin konu hakkında değerlendirmede bulundu. Sezgin, “İzmir’e her açıdan destek veren bir şirket olarak elimizi yine taşın altına koyduk. Yeni yıl kampanyamız yoğun ilgi görmüştü ve bu hareketlilik hem ekonomimiz hem de yatırımcılarımız nezdinde olumlu etki yaratmıştı. Türkerler Holding olarak, bu kez daha cazip şartlar sağlayan kampanyamızla düşük faiz, uygun taksit ve uzun vade ile yatırımcıların daha kolay ödemelerle hayallerindeki birimlere sahip olmalarını kolaylaştırdık.” ifadelerini kullandı.

Projedeki daire seçenekleri

Tiyatro, opera gibi sanatsal etkinliklere yer verilmesi planlanan Mahall Bomonti İzmir projesindeki 1+0 stüdyo tipindeki daireler net 45.49 metrekare genişliğine, 1+1 tipindeki daireler net 103.81 metrekare genişliğine, 2+1 tipindeki daireler net 114.51 metrekare genişliğine, 3+1 tipindeki daireler net 169.3 metrekare genişliğine varan seçeneklerle inşa ediliyor.

Bin kişilik gösteri salonuna yer verilen projedeki stüdyo tipindeki daireler 540 bin liradan, 1+1 tipindeki daireler 680 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 914 bin liradan, 3+1 tipindeki daireler 1 milyon 550 bin liradan başlıyor.

Stüdyo tipindeki daireler mobilyalı olarak teslim edilecek.

Mahall Bomonti İzmir nerede inşa ediliyor?

İçerisine sinema, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolunun kurulması planlanan Mahall Bomonti İzmir projesi, Alsancak’a 10 dakikalık; Halkapınar’daki İzban, metro ve tramvay istasyonlarına 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Halkapınar Mahallesi, Şehitler Caddesi, 1558. Sokak No: 2, 35170 Konak / İzmir açık adresinde bulunan projenin satış danışmanına 444 18 99 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.