Kategoriler
Proje Haberleri

Mahall Bomonti İzmir’de sıfır faiz

İzmir şehrine bağlı bulunan Konak Mahall Bomonti İzmir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Türkerler Holding firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor.

Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Mahall Bomonti İzmir projesi bünyesinde 595 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje elli sekiz katlı olarak tasarlandı. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Mahall Bomonti İzmir projesinde eğer peşin ödeme yaparsanız yüzde 20 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Söz konusu olan projedeki konutlar için yüzde 30 peşinatın ardından da bir yıl sonra yüzde 25 ödeme imkanınız mevcut. Ayrıca kalan konut ücreti için de sıfır faiz ile 48 ay vadelendirme mümkün.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Mahall Bomonti İzmir projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak şekilde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri de 52 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen projedeki 1+0 konutların fiyatları 687 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde bulunan 1+1 konutlar 1 milyon 326 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 142 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de  1 milyon 995 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.