Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Mahall Bomonti İzmir’de yüzde 25 indirim

Türkerler Holding firmasının imzası ile Ankara’da hayata geçirilen Mahall Ankara projesinden sonra şimdi de İzmir’de de Mahall projelerinden birini gerçekleştirmeye devam ediyor.

İzmir İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi’nde Türkerler Holding tarafından inşasına başlanan bölgenin iddialı projelerinden biri olan Mahall Bomonti İzmir alıcılarına fırsatlar sunmaya devam ediyor.  İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut ve ofislerden meydana gelen projede uygun faiz ve uygun vade seçenekleri sunulmaya devam ediliyor.

45 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesinde konut, ofis ve ticari üniteleri bünyesinde barındıran karma bir konsepte sahip. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje İzmir’deki Bomonti fabrikasının bulunduğu alanda inşa ediliyor.

Karma konut projede konutların dışında ofis ve ticari ünitelerin yer alması bölgedeki konut ihtiyacının dışında ayrıca iş yeri, mağaza gibi ihtiyaçları da karşılayacak durumda. Mahall Bomonti İzmir proje alanı üzerinde 9 tane tarihi bina, 1 tanesi 58 katlı kule bina olmak üzere toplam 12 blok yer alıyor. Proje toplam 182 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 466 adet daire, 590 adet ofis ve 90 adet ticari ünite yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

İzmir’deki karma konut projesinde yer alan daireler stüdyo (1+0), 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daireler olmak üzere beş farklı tipte tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları ise 52 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Mahall Bomonti İzmir projesindeki 1+0 daireler 52 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 1+1 daireler 115 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 daireler 108.97 ile 131 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 3+1 daireler ise 193 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mahall Bomonti İzmir projesindeki 1+0 dairelerin fiyatları 687 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 326 bin TL’den başlıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 142 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 995 bin TL’den başlıyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Alternatif ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede yer alan dairelere yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi kullanarak sahip olmak mümkün. Projedeki ofislere ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile sahip olmak mümkün oluyor.

Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan projede ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 25 indirim fırsatı da sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir projesinin 2020 yılı dördüncü çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projede nerede inşa ediliyor?

Kordon’a 2.5 km, Bornova’ya 5 km, Ege Üniversitesi’ne 7.3 km, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne 8.7 km mesafede yer alan Mahall Bomonti İzmir projesi Halkapınar Mahallesi, Şehitler Caddesi, 1558. Sokak No: 2 Konak / İzmir posta adresinde yer alıyor.

Tel: 444 18 99