Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Mahall projelerinde konut kampanyasına destek

KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e inmesi, tapu harcının yüzde 4’ten yüzde 3’e inmesi ardından kamu bankalarının faiz indirim ve sonrasında gelen gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarının ortak kararı sonucu konutta indirim kampanyası başlatılmıştı.

Türkerler Holding’de bu indirimlere duyarsız kalmayarak destek verirken bu kampanyayı daha da ileriye taşıdı. Türkerler Holding, hayata geçirdiği Mahall projelerinde geçerli olmak üzere ek fırsatlar sunuyor.

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme kampanya kapsamındaki ödeme seçeneklerine avantajlı seçenekler ekledi. Mahall Bomonti İzmir projesinde KDV indirimine ilave olarak, 30 Haziran 2018 tarihine kadar peşinat ödemeden yüzde 15 indirim, 0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. İsteyenler Mahall Bomonti İzmir’de nakit alımlarda yüzde 20 indirim avantajından da yararlanabiliyor.

Mahall Ankara projesinde ise KDV indirimine ek olarak nakit ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinat ödenmesi durumunda ise ödemelere 1 yıl sonra başlama fırsatı ve ‘Hemen Teslim’ avantajları sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir projesindeki ofislerde 84 ay, dairelerde ise 72 ay vade ve sıfır faizle ödeme fırsatına ilave olarak peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca peşinatsız yüzde 15 indirim, yüzde 0,98 faizli banka kredisi avantajı da sunuluyor.

Mahall Ankara projesinde ise peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 20 indirim uygulanırken isteyenler yüzde 5 peşinat ve ödemelere 1 yıl sonra başlama fırsatını tercih edebilirler. Her iki projede de kampanya fırsatları stoklarla sınırlı ve 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir.