Kategoriler
Proje Haberleri

Mahalle Kemalpaşa site özellikleri

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, NG Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Mahalle Kemalpaşa konut projesi, 28 bin 725 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 86 adet daireden meydana gelen konut projesinde, 3+1 dubleks tipte ve 4+1 dubleks tipte konutlar yer alıyor. Konutların büyüklüklerinin 120 metrekare ila 205 metrekareler arasında olduğu projenin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesi, mahalle konseptiyle ön plana çıkıyor. Konut projesindeki bütün daireler dubleks tipte tasarlandı.

Mahalle Kemalpaşa konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 dubleks tipteki dairelerin fiyatları 645 bin TL ila 745 bin TL arasında bulunuyor, konut projesindeki 4+1 dubleks tipteki dairelerin fiyatı ise 1 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Konut projesinde, 50 ay vade farksız olarak taksit yapabilme imkânı bulunuyor.

Mahalle Kemalpaşa konut projesi site özellikleri

10 adet yatay konut bloğundan oluşan projede; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, hobi bahçesi, bisiklet parkuru, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesinde geniş teraslar da bulunuyor. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

NG Gayrimenkul Proje Koordinatörü Nafiz Gönen, mahalle sıcaklığındaki projede, tüm sosyal donatı alanları ile Kemalpaşa’da yeni bir yaşam alanı sunduklarını söyledi. Gönen; uygun fiyat, hemen tapu ve vade seçeneklerini müşteriye bir arada sunduklarını dile getirdi.

Konut projesinin konumu

Forum Bornova’ya 20 dakika, Mavi Bahçe 30 dakika, Alsancak’a 30 dakika, Havalimanı’na ise 40 dakika uzaklıkta yer alan Mahalle Kemalpaşa konut projesi, Örnekköy Mah. Okan Cad. No:23 Kemalpaşa/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0 531 886 71 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.