Kategoriler
Proje Haberleri

Mahalle Kemalpaşa’da kişiye özel ödeme

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, NG Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Mahalle Kemalpaşa konut projesi, toplam 90 adet konuttan meydana geliyor.

Konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte dubleks daireler yer alıyor. Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 120 metrekare ila 205 metrekare arasında değişiyor. Projede tapu teslimi hemen yapılıyor. Binadaki bloklar toplam 2 katlı olarak tasarlandı.

Konut projesi, toplam 28 bin 725 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, 9 sıralı sokak, 10 yatay konut bloğundan meydana geliyor.

Mahalle Kemalpaşa konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki konutların fiyatları, 875 bin TL ila 1 milyon 225 bin TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Mahalle Kemalpaşa konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark ve yürüyüş parkuru yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Projedeki dairelerin teras ve hobi bahçeleri de bulunuyor.

Konut projesinde 17 metrekare ila 32 metrekare arasında değişen teraslar, 24 metrekare ila 28 metrekare arasında değişen de hobi bahçeleri mevcut durumda.

Bahçeli konut projesinde, hidrofor ve su deposu mevcut. Projede yer alan dairelerin tümü dubleks tipte tasarlandı. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Forum Bornova’ya 20 dakika, Mavi Bahçe 30 dakika, Alsancak’a 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 40 dakika mesafede yer alıyor.

Tapuların sahiplerine hemen teslim edildiği Mahalle Kemalpaşa konut projesi, Örnekköy Mah. Okan Cad. No: 23 Kemalpaşa/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesiyle ilgili tüm bilgilere 0 531 886 71 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.