Kategoriler
Proje Haberleri

Mahmut Bey Konakları nerede yükseliyor?

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde, Bahçivan Grup inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Mahmut Bey Konakları konut projesi, toplam 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 44 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 110 metrekare, 3+1 tipteki daireler 158 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 190 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Proje, toplam 4 katlı konut bloklarından meydana geliyor.

Mahmut Bey Konakları konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 280 bin TL’den, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 380 bin TL’den, konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 480 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Satılık toplam 6 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün durumda. Konut projesinde, banka kredisi kullanarak ya da kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak da daire sahibi olabilme şansı mevcut.

Mahmut Bey Konakları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, konumuyla olduğu kadar sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, akıllı ev sistemleriyle donatılmış durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesinde balkon da bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada inşa ediliyor. Mahmut Bey Konakları konut projesi, Tepeköy Mah. 4540. Sok. No: 7 Torbalı/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 856 64 57 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.