Kategoriler
Proje Haberleri

Maison Uniq Bodrum satışları başladı

Maison Uniq Bodrum projesi eşsiz mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Evranos Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. 13.500 metrekarelik alan üzerinde 10 blok ve 40 bağımsız bölümden oluşan bahçeli, havuzlu, teraslı, dubleks ve flat daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

13.500 metrekarelik alan üzerinde 10 blok ve 40 bağımsız bölümden oluşan bahçeli, havuzlu, teraslı, dubleks ve flat daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 konutların büyüklüğü 170 metrekare ile 267 metrekare arasındadır. 5 artı 1 konutların büyüklüğü ise brüt 462 metrekare ile 541 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Projede akıllı ev sistemi yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde duşakabin mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zemine laminant parke uygulanmaktadır.

Maison Uniq Bodrum konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayırca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayola yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Maison Uniq Bodrum fiyatları ne kadardır?

Maison Uniq Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 170 ile 267 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’dir. Brüt 541 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 konutların fiyatı 7.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 462 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 konutların fiyatı 8.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 781 89 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version