Kategoriler
Proje Haberleri

Major Kurtköy hemen teslim

Ana Yapı firmasının imzası ile Major Kurtköy projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen konutlar bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca, projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje aile yaşamına uygun bir şekilde planlanmış durumda. Major Kurtköy projesi bünyesinde 224 konut barındıracak şekilde hayata geçirildi. Bahsi geçen proje on katlı bloklardan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Major Kurtköy projesindeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutların büyüklükleri dört farklı plandan oluşuyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 97 metrekare ile 138 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Projedeki 3+1 konutlar da 152 metrekare ile 175 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Major Kurtköy projesinde bulunan 2+1 konutlar 477 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 844 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen proje lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Major Kurtköy projesinde bulunan konutlar Yenişehir Mahallesi Bakü Caddesi Kurtköy’de yaşama kazandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.