Kategoriler
Proje Haberleri

Maka Gardens Bursa Görükle’de satışa çıkıyor!

Maka Gardens Bursa konutları krediye uygun olarak satışa çıkmış durumdadır. Görükle bölgesinin en yeni daireleri arasında olan bu konutlar, 2 ayrı bloktaki 90 daireden oluşmaktadır. Bunların 80 tanesi 2 + 1 ve 10 tanesi 1 + 1 odalıdır. Projenin en çok dikkat çeken özelliği ise Görükle satılık daire türleri arasındaki ekonomik seçeneklerden olmasıdır. Bununla birlikte konutların teknik özellikleri, yapısal sağlamlığı ve konumu da önemli avantajlar sağlamaktadır.

Daireler, yönetmeliklere uygun olarak ses yalıtımlı duvarlara ve ısı yalıtımlı pencerelere sahiptir. Tüm boya işleri tamamlanmış olan bu dairelerde ankastre fırın, gömme dolap, vestiyer, duşakabin ve görüntülü diyafon sistemi gibi demirbaşlar mevcuttur. Ayrıca internet altyapısı ile doğalgaz altyapısı da sağlanmış durumdadır. Site içi donanımları arasında ise spor alanı, otopark ve kapıcı hizmeti vardır. Henüz inşaat çalışmaları bitmiş olmayan bu projenin, Kasım 2021’de tamamlanması beklenmektedir. Şu an satışta olan 2 + 1 odalı dairelerin brüt büyüklüğü 65 – 70 m2, net büyüklüğü ise 48 – 58 m2 aralığındadır. Ayrıca bu konutlar tek banyolu olmaktadır.

Maka Gardens Bursa projesi tam olarak nerede hayata geçmektedir?

Bu proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirilmektedir. Konutlar Tüter Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca Altıntuğ Evleri, Elit Sitesi, Kızılöz Suits 20 ve Sürmen 2 Sitesi gibi farklı konut alanları da aynı bölgededir. 30 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Öz Marka AVM yürüme mesafesinde olmaktadır. Maka Gardens Bursa konutlarına en yakın olan eğitim kurumları ise Özel Farklı Düşler Anaokulu ile Görükle Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’dir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Görükle satılık daire seçenekleri arasındaki bu dairelerin fiyatları oldukça uygundur. Maka Gardens Bursa satılık daire fiyatları, genel olarak 290.000 – 280.000 TL arasındadır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için 0531 371 57 78 numarasına ulaşmak yeterlidir.

 

Exit mobile version