Kategoriler
Emlak Haberleri

Maki Port projesinde hemen teslim edilen dairelerin fiyatları

Önder Yapı tarafından Konyaaltı’na inşa edilen Maki Port projesindeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 180 metrekare büyüklüğünde, dört odalı ve bir salonlu daire tipleri net 198 metrekare büyüklüğü ile net 220 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı tipte inşa ediliyor.

Liman Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki beş odalı ve bir salonlu loft daireler ise net 292 metrekare değerine sahip olacak şekilde satışa çıkarılıyor. Evlerin teslimiyse hemen yapılıyor.

Maki Port projesindeki ev özellikleri

Antalya’da inşa edilen projedeki dairelerin giyinme odası, banyo ve yatak odasından oluşan ebeveyn süiti bulunuyor. Ayrıca, konutlarda çamaşır odası da yer alıyor. Uzaktan yönetilebilen akıllı ev sistemlerinin yer aldığı projedeki daireler, kapalı otoparktan birer adet park alanına sahip durumda.

Projedeki camekânlı dairelerin camları, ısı kontrolü özelliğine sahip. Bu camlarda elektrikli güneş kırıcı panel bulunuyor. Projedeki dairelerin camları, deniz manzarasının eşlik ettiği geniş cepheye sahip. Projedeki blokların her bir katında, tek daire yer alırken her daire, diğer daireleri görmeyecek konuma sahip durumda.

Otomatik panjur sistemine de sahip projedeki konutlar, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Projedeki dairelerin fiyatlarıysa 4 milyon Türk lirasından başlayıp 9 milyon 800 bin liraya kadar uzanıyor.

Projenin sosyal aktivite alanları

Sahile paralel olarak kurulan Maki Port projesi, denize çok yakın alanda yürüyüş parkurunu barındırıyor. SPA ve Fitness merkezine yer verilen projede, kapalı havuz da bulunuyor. Blok girişinde özel karşılama alanı yer alan projede, saunalar ve çocuk oyun alanları sosyal üniteler olarak hizmet veriyor.

Maki Port projesi nerede?

Alışveriş merkezine 5 kilometre, havaalanına 28 kilometre, Saklıkent Kayak Merkezi’ne 33 kilometre, Belek Golf Merkezi’ne ise 33 kilometrelik mesafelere konumlandırılan proje, “Liman Mahallesi, 8. Sokak, No:2, 07130 – Konyaaltı/Antalya” açık adresinde bulunuyor.

Akdeniz Bulvarı üzerinde yer alan projenin satış ofisine “0535 583 18 92” numaralı telefon hattından ulaşılabiliyor.

Elektronik Posta: [email protected]

Taşınmaz Haber