Kategoriler
Proje Haberleri

Makri Prestij Villaları Muğla’da yükseliyor

Makri Prestij Villaları ismini, proje sahibi olan şirketten almıştır. Makri Yapı’ya ait olan bu villalar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde villa satın almak isteyenler için çok uygundur. Projede yer alan gayrimenkuller ise türlerine göre ikiz villa ve tripleks villa olmaktadır. Dairelerin brüt büyüklükleri 198 m2 – 229 m2, net büyüklükleri ise 160 m2 – 180 m2 ölçüsündedir.

Muğla villa kiralama ya da satın alma taleplerinin yüksek olduğu illerden bir tanesidir. Bu konutlar ise özellikleri dolayısıyla Muğla villa projeleri arasında en çok dikkat çekenlerden olmaktadır. Özel bir site alanındaki villa dairelerinin hepsinde 4 + 1 oda ve 3 adet banyo bulunur. Merkezi uydu sistemi, internet altyapısı, görüntülü diyafon ve çelik kapı dışında, bu yapılar depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

İzo markalı kiremitlerin kullanıldığı çatı, su yalıtımına ve ısı yalıtımına sahiptir. Ayrıca dairelerdeki ısıcam pencereler, iç mekan sıcaklığının daima aynı seviyede kalmasını sağlayabilmektedir. Yerden ısıtma ve ısı pompası sistemleriyle ısınan bu villalar panjura da sahiptir. Bütün PVC ürünleri, Pimapen’in 1. sınıf kalitedeki ürünlerinden meydana gelir. Tuvalet ve banyo zeminlerinde kullanılmış olan seramik zeminler de oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür. Bunlarla birlikte, her dairenin müstakil havuza sahip olması en önemli detayların başındadır.

Villalar nerededir?

Bu villalar, Muğla’nın en güzel ilçelerinden bir tanesi olan Fethiye’de yer almaktadır. Akarca Mahallesi, 865. Sokak’taki bu dairelerle sahil bölgesi oldukça yakındır. Demirtaş Villa, Troy Villaları ve Beyaz Villalar da proje alanının bulunduğu bölgededir. Uğur Değirmenci Parkı ve Gülistan Parkı 2’nin yakınında olan Makri Prestij Villaları, devlet hastanesinin ve Özel Hatem Anadolu Lisesi’nin de çok yakınındadır.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Muğla villa dairelerinin çok sayıda bulunduğu bir şehirdir. Bununla birlikte, bu villa dairelerinin hepsi aynı kalitede değildir. Kalitesini ortaya koymakta olan Makri Prestij Villaları ise genel olarak şu fiyatlara sahip olmaktadır:

  • Tripleks villalar: 2.450.000 TL
  • İkiz villalar: 1.850.000 TL

Bu konuda daha detaylı bilgi için; 0 (507) 294 71 41

Exit mobile version