Kategoriler
Proje Haberleri

Makri Prestij Villaları yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Makri Prestij Villaları lüks konut seçeneklerine sahip olmaktadır. Devam eden bu lüks villa projesi, Makri Yapı’nın en iddialı projeleri arasındadır. Bununla birlikte Villa Azmira, Villa Makri, Makri Saruhan, Makri Teras ve Makri Kargın konutları da şirketin kalitesini ispatlamaktadır. Prestij Villaları ise 4 + 1 odaya sahip ikiz villalar ile müstakil villalardan oluşur. Dolayısıyla, devam etmekte olan projenin villa seçenekleri şöyledir:

  • 4 + 1 Odalı ikiz villa: Brüt 198 metrekare – Net 160 metrekare
  • 4 + 1 Odalı müstakil villa: Brüt 229 metrekare – Net 180 metrekare

Geniş kullanım alanı sunan bu villaların inşasında, C 35 sınıfı kaliteli beton malzeme kullanılmaktadır. Dolayısıyla tüm konutlar deprem riski karşısında yeterli dayanıklılığa sahiptir. Çatılar ise hem su hem de ısı yalıtımı gereği İzo kiremit malzeme ile kaplanmaktadır. Yerden ısıtma sistemi, jakuzi, duşakabin, laminant parke ve seramik zemin gibi detaylarda da kalite ön plana çıkmaktad

Proje nerede hayata geçiyor?

Makri Yapı güvencesi ile yükselen villalar Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Akarca Mahallesi’ndedir. Adnan Menderes Bulvarı ile 865. Sokak arasında bulunan proje arsası, sahil ile yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Uğur Değirmenci Parkı ile Büyük Camii buraya çok yakındır. Buradan şehir merkezine ulaşım ise oldukça kısa sürmektedir.

Makri Prestij Villaları satılık konut seçenekleri nelerdir?

Makri Prestij satılık villa fiyatları, projedeki konut tiplerine göre birbirinden farklıdır. Bundan dolayı müstakil villa seçeneği, ikiz villa seçeneğine göre daha yüksek bir fiyata sahiptir:

  • İkiz villa (Brüt 198 metrekare – Net 160 metrekare): 1 milyon 800 bin TL
  • Müstakil villa (Brüt 229 metrekare – Net 180 metrekare): 2 milyon 450 bin TL

Ayrıca bu villalar konut kredisine uygun değildir. Daha fazla bilgi için ise 0 507 294 71 41 numarasına ulaşmak mümkündür.

Bu proje ile alakalı bir diğer içeriği incelemek için TIKLAYINIZ 

Exit mobile version