Kategoriler
Proje Haberleri

Makri Silence Fethiye satışa sunuldu

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Patlangıç Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Makri Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Makri Silence Fethiye konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Aydın konut projesi Patlangıç Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler klime alt yapısı, merkezi uydu sistemi, özel tasarım mutfak, vitrifiye, güneş enereji sistemi gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda projede otopark ve peyzaj alanları da bulunmaktadır.

Makri Silence Fethiye konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler aynı zamanda brüt 80 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Makri Silence Fethiye daire fiyatları ne kadar?

Fethiye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Fethiye’nin Taşyaka Mahallesinde Ahat mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje plaja 4 km, şehir merkezine 3 km ve Dalyan Havaalanına 35 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 294 71 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…