Kategoriler
Proje Haberleri

Maksima Güre Konutları satışları devam ediyor

Maksima Güre Konutları konut projesi modern mimarisi ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Giresun’un Merkez İlçesinde yükselen proje Poy- ter İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda iki etaptan meydana gelen projede 282 konut bulunmaktadır. Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Gaziler Mahallesi üzerindeki 18 bin 735 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 7 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks ve deniz gören dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Maksima Güre Konutları projesinde 4 adet ticari birim bulunmaktadır. Daire içleri ebeveyn banyo, görüntülü diafon, spot aydınlatma, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde ise 14 bin metrekarelik bir bölüm peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlara sahiptir. Bunun dışında 188 araçlık kapalı ve 182 araçlık açık otopark da yer almaktadır.

Güre konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 ve 4+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler 160-169 metrekare, 4+1 tip daireler ise 190-193 metrekare alana sahiptir. Dairelerin inşaatı ve satışlar devam etmektedir.

Maksima Güre Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Maksima Güre Konutları konut projesi, Giresun’a 5 kilometre mesafede bulunan Güre’de yer almaktadır. Aynı zamanda Giresun Üniversitesine de komşu konumda bulunmaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 160-169 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 530 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 190-193 metrekare alana sahip 4+1 daireler ise 620 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0555 077 23 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…