Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Makyol Santral’da satışlar başladı

Makyol İnşaat tarafından İstanbul ili, Bahçeşehir ilçesi Esenkent, Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Makyol Santral projesi basına tanıtıldı.

16 bin 906 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Makyol Santral projesi 5 blokta toplam 407 adet daireden meydana geliyor.

7 bin 500 metrekaresi peyzajı ve sosyal alana ayrılan Makyol Santral projesi 2019 yılı ilk çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

İstinye Üniversite Hastanesi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan Makyol Santral projesi TED, MEF, FMV Işık, Bilfen ve Bahçeşehir Okulları gibi birçok eğitim kurumuna yakın konumda yer alıyor.

1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere üç farklı daire tiplerinin yer aldığı Makyol Santral projesi metrekare birim fiyatları 4 bin 875 TL’den başlıyor. Projede satılık daire fiyatları ise 319 bin TL’den başlıyor.

Lansmana özel firma bünyesinde 48 ay vade ve sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken, peşin ödemelerde ise yine lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı da bulunuyor. Projede ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faizle banka kredili ödeme imkanı da mevcut.

Makyol İnşaat bugüne kadar Etiler Le Meridien, Levent Mövenpick, Bodrum Doria Otel, Kaş Marina, Etiler Konut projesi, Beylikdüzü Makyol Yaşam gibi çok sayıda proje gerçekleştirdi.

Tel: 444 30 60