Kategoriler
Proje Haberleri

Makyol Santral’de 50 ay 0 faiz fırsatı

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Makyol Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Makyol Santral konut projesi, bu ay içinde sahiplerine teslim edilecek. Bu kapsamda, konut projesinin yüzde 30’unu kapsayan daireler için de teslime özel bir kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında, Makyol Santral konut projesinin yüzde 30’unu kapsayan daireler için teslime özel 3 bin TL’den başlayan taksit avantajı sunuluyor. Ayrıca yine bu kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz 50 ay yüzde 0 faizle konut sahibi olabilmek de mümkün.

Konut projesinin yüzde 70’i satıldı

Konut projesinin projelendirilmesi dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs Mimarlık tarafından yapıldı. Konut projesinde tamamı teras veya balkonlu toplam 5 blokta 403 daire ve 9 villanın yanında ticari üniteler de mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinin yüzde 70’i satılmış durumda.

Makyol Santral konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Projede fitness salonu, masaj odası, sauna, yoga ve pilates salonu, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, playstation odası, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, 16 bin metrekare büyüklüğündeki kiralanabilir çarşı alanında bistro cafe, restoran, kahve evi, market, gurmehouse, kuru temizleme & lostra, fırın ve kuaför gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, inşaat konusunda elde ettikleri deneyimi, çeyrek asırdır konut, ticari, otel vb. farklı projelere yansıttıklarını söyledi. Şahismailoğlu, Makyol Santral projesinin doğru bir lokasyonda inşa edildiğini ve konforun merkezinde bir hayat sunduğunu söyledi.

Konut projesi, Bahçeşehir’in en büyük AVM’sinin yer aldığı noktada hayata geçiriliyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje, birçok eğitim kurumuna ve ulaşım olanaklarına oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Konut projesi; D100 Karayolu bağlantı aksına, TEM Otoyolu ve gişelerine 500 metre uzaklıkta ve yakında tamamlanacak olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı’na da yürüme uzaklığında inşa ediliyor.