Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde hemen teslim daireler

Makyol İnşaat tarafından İstanbul İli, Beylikdüzü ilçesi, Barış Mahallesi’nde inşa edilen ve teslimlerin hemen yapıldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde satışlar devam ediyor.

23 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçirilen Makyol Yaşam Evleri projesi 6 blokta toplam 465 adet daireden meydana geliyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunmakta olup 1+1 daireler 72 ile 80 metrekare arasında, 2+1 daireler 108 ile 138 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 159 metrekare ile 167 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahiptir.

Makyol Yaşam Beylikdüzü, Migros AVM’nin arkasında, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi’nin ise karşısında yer alan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde hemen teslim edilmekte olup banka kredisine uygun durumdadır.

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde kalan son dairelerin fiyatları 360 bin TL’den başlıyor daire tipi, cephesi ve büyüklüğüne göre 720 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, yürüyüş parkuru, kreş market, SPA gibi alanlar bulunuyor.

Tel: 444 30 60