Kategoriler
Proje Haberleri

Malatya Konakları satışları devam ediyor

Malatya Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Malatya Battalgazi’de bulunan proje Serhat Özbek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5 yıldızlı otel konseptinde olan bu daireler 20.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Proje içerisinde 153 adet süper lüks daire ve 6 adet villa bulunmaktadır. Konular, 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5 yıldızlı otel konseptinde olan bu daireler 20.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Proje içerisinde 153 adet süper lüks daire ve 6 adet villa bulunmaktadır. Konular, 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 süper lüks dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. 4 artı 1 villaların büyüklüğü ise 300 metrekare olmaktadır. Dairelerin her katında 2 daire bulunmaktadır. Ayrıca çift asansörlü eşsiz ve konforlu bir hayat sunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur.

Spor yapabileceğiniz yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolları, açık alan fitness aletleri bulunmaktadır. Ayrıca çocuklarınızın güvenle oynayacağı geniş ve ferah oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness, tenis kortu ve sineme salonu yer almaktadır. ADSL, fiber internet, görüntülü diafon sistemi, hırsız ve yangın alarmı bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası mevcuttur. Gömme dolap, kiler, spot aydınlatma, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi ve çamaşır odası mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, mutfak oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Malatya Konakları konumu hakkında

Proje, Malatya’nın Battalgazi İlçesi Tandoğan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Estetik mimarisi ve ferah kat planları ile hem yeşil alan hem cadde manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı mevcuttur. Cadde alışveriş merkezinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz 5 yıldızlı tatil olanakları sunan bir yaşam projesidir. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşımda toplu taşıma olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. 

Malatya Konakları fiyatları ne kadardır?

Malatya Konakları projesinde fiyatlar konut tipine, kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 süper lüks dairelerin fiyatı 845.000 TL ile 945.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatları ise 1.790.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (422) 325 41 80 ya da 0 (532) 777 14 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version