Kategoriler
Proje Haberleri

Malatya Life Residence satışları devam ediyor

Malatya Life Residence projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Malatyapark Life – Malatyapark Ofis Plaza firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2, 4 artı 2 ve 5 artı 2 ultra lüks yapıda normal daireler ile dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2, 4 artı 2 ve 5 artı 2 ultra lüks yapıda normal daireler ile dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 321 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 385 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Konutlar akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konurlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve tutamak bulunmaktadır.

Malatya Life Residence konumu hakkında

Proje, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi İnönü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Malatya Life Residence fiyatları ne kadardır?

Malatya Life Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca alternatif fiyat ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.680.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 190 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları 2.850.000 TL’den başlamaktadır.

200 metrekare brüt alana sahip 3 artı 1 tip dairelerin fiyatları 3.000.000 TL’den başlamaktadır.

321 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatları 4.815.000 TL’den başlamaktadır

Ayrıca brüt 385 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatları ise 5.775.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0422 502 27 27 veya 0535 773 26 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version