Kategoriler
Proje Haberleri

Malkoç Md Life Bahçecik satışları başladı

Malkoç Md Life Bahçecik projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Malkoç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 2 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 2 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 280 metrekare olmaktadır. Konutlar kameralı güvenlik sistemi ile 7/24 korunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz 2 adet otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villada açık yüzme havuzu, açık alan şöminesi, özel tasarlanmış çardak alanı ve barbekü alanı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır. 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Konutlarda fiber internet altyapısı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, yüzme havuzu, park, banyo ve mutfak yer almaktadır.

Malkoç Md Life Bahçecik konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Yemyeşil doğası, tertemiz havası ve benzersiz deniz manzarasıyla hayallerinizin ötesinde lüks bir yaşam sunmaktadır. Üstelik bu villalar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Malkoç Md Life Bahçecik fiyatları ne kadardır?

Malkoç Md Life Bahçecik projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatları 14.250.000 TL ile 15.250.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 223 23 23 veya 0 (532) 475 47 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…